استاندار خراسان جنوبی گفت: به دنبال ایجاد بازار فروش محصولات استان در عراق، پاکستان و افغانستان هستیم.
محمدصادق معتمدیان عصر یکشنبه در هفدهمین شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی خراسان جنوبی با اشاره به مشکلات پیش روی تولیدکنندگان بیان کرد: باید شیوه نامه هایی که مانع کسب و کار و تولید هستند، اصلاح شوند.
وی خواستار فعال شدن کمیسیون های تخصصی در اتاق بازرگانی بیرجند شد و افزود: با توجه به اشرافیت اتاق بازرگانی بر تولیدکنندگان و مشکلات آنها، فعال شدن کمیسیون ها نقش بسزایی در رفع موانع تولید دارد.
معتمدیان بازاریابی را از جمله مشکلات عمده تولیدکنندگان عنوان کرد و گفت: نبود بازار فروش کالاهای تولیدی، ضرورت شناخت بازارهای جدید با تاکید بر افغانستان را ببشتر می کند.
استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه اولین نمایشگاه محصولات استانی در مزار شریف افغانستان برگزار می شود، گفت: همچنین می توانیم بازارهای جدیدی را در پاکستان ایجاد کنیم.
معتمدیان خواستار مشارکت بخش خصوصی در ایجاد بازارهای فروش محصولات استان شد و افزود: امید است بتوانیم با برنامه ای سازمان دهی شده از ظرفیت بازار” اقلیم کردستان” در عراق هم استفاده کنیم.
وی با اشاره به بازدیدهای میدانی از واحدهای صنعتی بیرجند بیان کرد: این بازدیدها نقش بسزایی در احصای مشکلات و رفع آنها دارد که در شهرستان ها هم انجام خواهد شد.
رئیس اتاق بازرگانی بیرجند با بیان اینکه بخش خصوصی خواستار بهبود فضای کسب و کار و اجرای قانون است، گفت: اگر قانون در راستای بهبود شرایط تولید اجرایی نشود، شاهد رونق نخواهیم بود.
محسن احتشام عصر یکشنبه در هفدهمین شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی خراسان جنوبی بیان کرد: طی سال گذشته چهار جلسه از این شورا برگزار شده که ۱۳ مصوبه اجراشده و هشت مصوبه اجرا نشده داشته است.
وی با اشاره به شعار سال جاری مبنی بر رونق تولید اظهار کرد: آنچه مسلم است تجویز نسخههای درمانی برای رفع مشکلات تولیدکنندگان، رشد اقتصادی و کاهش نرخ بیکاری را به دنبال خواهد داشت.
احتشام با بیان اینکه بخش خصوصی خواستار بهبود فضای کسب و کار و اجرای قانون است، گفت: اگر قانون در راستای بهبود شرایط تولید اجرایی نشود، شاهد رونق کسب و کار نخواهیم بود.
مشیر الحق عابدی، معاون استاندار خراسان جنوبی هم در این جلسه بیان کرد: مشکلات واحدهای تولیدی استان احصا شده و باید برای رفع آنها چاره اندیشی شود.
وی خواستار پایش و به روز رسانی وضعیت واحدهای تولیدی استان شد و افزود: ارتباط کمیسیونهای ذیل اتاق بازرگانی و دستگاههای اجرایی میتواند راهگشای بسیاری از مشکلات فعالان اقتصادی باشد که نیازمند توجه است.
گفتنی است دستور کار اول این جلسه مبنی بر نحوه اجرای ماده ۶۳ قانون الحاق برخی مواد به قانون مقررات مالی دولت توسط سازمان تأمین اجتماعی و مستثنی نمودن کارفرمایان و کشاورزان از معافیتهای مربوطه بود که با رأی مثبت حداکثری به تصویب رسید و برای تأیید به شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی کشور ارسال میشود.
همچنین تعیین اعضای جدید شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی و تعیین تاریخ برگزاری جلسات به ترتیب دستور کار دوم و سوم این جلسه بود که مقرر شد جلسات شورا به صورت ماهیانه برگزار شود.
رئیس کمیسیون صنعت اتاق بازرگانی بیرجند گفت: توسعه بازار محصولات خراسان جنوبی در دستور کار ویژه اتاق بازرگانی بیرجند قرار دارد.
حمیدرضا امینی عصر یکشنبه در هفدهمین شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی با اشاره به اقدامات انجام شده در این کمیسیون بیان کرد: از هفتم اردیبهشت ماه سال جاری تاکنون چهار جلسه رسمی با حضور واحدهای صنعتی و بخش دولتی در راستای رفع مشکلات فعالان اقتصادی برگزار شده است.
وی با بیان اینکه یکسان سازی مالیات بر ارزش افزوده بین تولیدکنندگان مستقر در شهرک صنعتی و تولیدکنندگان خانگی شد و گفت: وجود ۹ درصد مالیات بر ارزش افزوده برای واحدهای مستقر در شهرک صنعتی توان رقابت را از این دو گروه گرفته است.
رئیس کمیسیون صنعت اتاق بازرگانی بیرجند با توجه به شعار سال جاری بیان کرد: از رسانهها و صدا و سیما خواستاریم در جهت رونق تولید به معرفی واحدهای صنعتی بپردازند.
امینی تولید کنندگان و صنعت گران را خط مقدم جنگ اقتصادی دشمن دانست و افزود: سیاست گذاران و برنامه ریزان از این سربازان حمایت و پشتیبانی کنند.
امینی با بیان اینکه طی سال ۹۶ با پایش واحدهای صنعتی گزارشی از وضعیت شأن تهیه شده که در دست به روز رسانی است، گفت: همچنین با توجه به تهدیدهای و فرصتهای استان، تدوین سیاستها و استراژی های اتاق در دستور کار قرار دارد.
رئیس کمیسیون صنعت اتاق بازرگانی بیرجند بیان کرد: توسعه بازار محصولات استان برای بخشهای مختلف مصرف کنندگان داخلی و خارجی در دستور کار قرار گرفته است.